Sahev Logo

KÜLTÜR SANAT

Şahinkaya Uluslararası Gençlik ve Kültür Festivali

Şahinkaya Vakfı gerçekleştirdiği uluslararası festivaller ve organizasyonlarla; bir yandan gençlerin dünyadaki kültürel ve sanatsal gelişmelere entegre olmasına fırsat sunarken; diğer yandan da ülkenin sanatsal alandaki gelişimine katkı koymaktadır.

Her yıl bu kapsamda düzenlenen Şahinkaya Uluslararası Gençlik ve Kültür Festivali ile dünya milletlerinin aynı çatı altında buluşması, farklı kültürlerin birbirlerinin zenginliğinden beslenmesi ve gençlerin dünya ülkeleriyle bağ kurması sağlanmaktadır.

Şahinkaya Vakfı, aynı zamanda Türkiye’nin farklı ülkelerle ilişkilerinin gelişmesine ön ayak olarak, kökleri sıkı bağlarla eskiye dayanan milletlerle uluslararası çapta kültür festivallerine ev sahipliği yapmaktadır.

Cumhuriyet Resepsiyonu