Sahev Logo

KALICI ESERLER

‘Her Sene Bir Eser!’

Kurulduğu tarihten itibaren topluma katkı sağlamak, yaşadığı şehri ve ülkeyi geliştirmek ve güzelleştirmek amacıyla yola çıkan Şahinkaya Vakfı, ‘Her Sene Bir Eser’ mottosuyla ülkesine kalıcı eserler kazandırıyor.

Sosyal Tesisler

Nebahat Şahinkaya Parkı

2017 Şahinkaya Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü ve Şahinkaya Vakfı Kurucularından Nebahat Şahinkaya adına hayata geçirilen park, Ağustos 2017 tarihinde Altınşehir Mahallesi’nde halkın hizmetine açıldı. Nebahat Şahinkaya Parkı, Hexagon ve Santral Kampüsün yer aldığı mahallede çevreyi güzelleştirmek ve çocuklar için güvenli ve keyifli bir alan yaratmak amacıyla yapıldı.

Rasim Şahinkaya Parkı

2018 Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya ve Şahinkaya Vakfı Kurucularından Rasim Şahinkaya adına yapılan park, Haziran 2018 tarihinde hayata geçirildi. Şahinkaya Eğitim Kurumları’nın her iki kampüsüyle çevreye değer kattığı Altınşehir Mahallesi’nde kurulan Rasim Şahinkaya Parkı, çocukların özgürce oynaması için hizmete açıldı.

Spor Tesisleri

Altınşehir Spor Kulübü Spor Tesisi

2019 Şahinkaya Eğitim Kurumları’nın kampüsleriyle çevreye nitelik kazandırdığı Altınşehir Mahallesi’nin Spor Kulübü için Ocak 2019 tarihinde bir ek bina yapılarak, kulüp sporcularına giyinme ve duş alanı sağlandı. Tesis, hem Altınşehir Spor Kulübü’ne destek olmak hem de gençlerin en iyi koşullarda spor yapmaları amacıyla hayata geçirildi.

Şahinkaya Açık Spor Tesisleri

Kültür ve Sanat Merkezleri

Şahinkaya Kütüphanesi

Academy 1418 kampüsünde bulunan Şahinkaya Kütüphanesi Pazar günleri halka açık olarak faaliyet göstermektedir.